Ons team

Shantia Farshidzad

testfuntie

Shantia heeft vele jaren kennis en ervaring binnen de marketinganalyse en consultancy. Hierdoor is hij uitstekend in staat om projectmanagement en inhoud op de juiste manier te combineren voor de klant. Shantia werkt al geruime tijd bij 4orange en is binnen Marketing Services de afgelopen jaren actief geweest op verschillende gebieden.

Als manager van het analyse- en consultancyteam is hij inhoudelijk eindverantwoordelijk voor klanten. Hij brengt de behoefte van de klant in kaart en maakt vervolgens met zijn klantgerichte instelling, kennis en ervaring de vertaalslag: vanuit data en techniek de beste oplossing creëren. Deze oplossing leidt tot het verhogen van de marketing ROI van de klant.

Daarnaast begeleidt Shantia als projectleider meerdere implementatietrajecten van marketing database tools bij klanten in verschillende branches, zoals Artsen zonder Grenzen, Eneco en Cordaid. Daarnaast adviseert hij bij de creatie van klantinzicht, waarmee marketeers geholpen worden om de juiste beslissingen te kunnen nemen en efficiënter marketing te kunnen bedrijven.

Kennismaken met Shantia? Bel 020 – 750 4400 of mail met info@4orange.nl