Features

Ons veelzijdige CDP komt de wensen en eisen van zowel startende als vergevorderde gebruikers tegemoet. Of je nu data analist, marketeer of campaigner bent, dankzij tal van specialistische modules laat je het systeem én dus je data voor je werken.

Marketing automation

Breng meerdere customer journeys van al je verschillende klanten in kaart. Daarmee zorg je dat iedereen intern vanuit het perspectief van de klant kan kijken. Definieer triggers die passen bij hun on- en offline klantreis, het maakt niet uit hoe complex.

Campaign manager

Eindelijk volledige controle over al je campagnes. Check de voortgang van alle lopende campagnes, plan nieuwe in en zorg dat de oude campagnes op tijd beëindigd worden. De waardevolle tijd die je hieraan normaal kwijt bent besteed je voortaan aan het maximaliseren van alle campagnes.

Audience Builder

Zoom in op je huidige bezoekers en leer ze veel beter kennen. Stuur ze vervolgens tot op individueel niveau berichten om ze te verleiden om hun conversiepad af te maken. Retargeting ging nog nooit zo makkelijk en gericht.

Machine Learning

Verbeter de prestaties van je campagnes. Laat ze analyseren door onze verfijnde Machine Learning algoritmes. Dat is een populaire vorm van AI dat in Connect zit en wat leert van trends in je data. Zo kan Connect steeds beter voorspellen wat gaat werken bij jouw klant en voor jouw business.

No-code data creation

Analyseer net zo professioneel als een data analist zonder een programmeertaal te leren. No-code data creation laat bijvoorbeeld marketeers meer halen uit beschikbare data. Of het nu gaat om een geboortejaar om te zetten naar leeftijd of het inzoomen op bepaald verbruik van een klant. Ideaal.

Geographic visualisation maps

Visualiseer een selectie naar keuze op een kaart binnen Connect zonder tussenkomst van andere tools. Zet deze selecties vervolgens tegen elkaar af. Ideaal als je bijvoorbeeld de geografische spreiding van prospects en klanten wilt bestuderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Customer profiles

Vergaar meer kennis van je klanten door ze als groepen te vergelijken. Optimaliseer hiermee vervolgens de customer journeys. Vergelijk bijvoorbeeld terugkerende klanten met incidentele. Of vergelijk op dag of tijdstip van aankoop. Zo leer je klanten steeds beter kennen.

Third-party data

Borg het totaalbeeld van je klanten en verfijn hiermee je doelgroepsegmentering. Verrijk jouw data met die van betrouwbare externe bronnen zoals 4orange Data of Open Data. Hoe totaal dat beeld is? Inclusief onder meer socio-demografische, lifestyle of psychografische kenmerken.

SQL integratie

Laat data analisten en marketeers voortaan zelf beschikbare informatie vinden in de bronsystemen. Door Connect te koppelen met je SQL-omgeving werken jullie voortaan veel sneller en efficiënter. Dat zorgt ervoor dat waardevolle learnings sneller in de praktijk kunnen worden gebracht.

Allround connector

Stel je eigen dataplatform op maat samen. Connect is te koppelen aan zo’n beetje elk denkbaar systeem. Van ESP’s tot CRM’s, van surveytools tot DMS’en en van datawarehouse-omgevingen tot identificatietools voor zowel B2B als B2C. Veel koppelingen zijn al gelegd en nieuwe maken we graag voor je aan.

Wil je 4orange Connect in actie zien?

Plan je persoonlijke demo in