Je weet echt véél meer over je klanten dan je zelf denkt.

Met 4orange Connect analyseer je zelf snel, gemakkelijk en kosteneffectief jouw klantdata. Zo ontwikkel je gepersonaliseerde klantreizen en gegarandeerd succesvolle marketingcampagnes.

Wat is het Customer Data Platform Connect?

Het Customer Data Platform (CDP) Connect koppelt op het platform alle mogelijke databronnen waar je mee werkt aan elkaar, waardoor je per klant en per klantgroep een 360 graden klantbeeld kunt zien. Bovendien kunnen we die verrijken met onze eigen data. Wij beschikken over de grootste B2C en B2B-databases van Nederland! Connect bestaat uit één totaal systeem; er zijn geen dure updates nodig als je meer features wil inzetten.

Wat levert het Customer Data Platform Connect mij op?

  • Je kunt volledig geautomatiseerd 1 op 1 gepersonaliseerde customer journeys inrichten
  • Je haalt meer rendement uit je campagnes en scoort hogere conversieratio’s
  • Je beschikt voortdurend over realtime analytics in een overzichtelijk dashboard
  • Je kunt Connect integreren met nagenoeg alle marketingtools en kanalen

Hoe weet ik zeker dat Connect bij ons past?

We voeren een datascan uit om te laten zien hoeveel meer je met je dat kunt. We creëren uit jouw databronnen een golden record structuur. Als je vervolgens aan de slag wil met Connect bieden we een proof of concept-periode van drie maanden, zonder verplichtingen daarna.

Connect is een Nederlands betaalbaar alternatief

4orange is een Nederlands bedrijf. Je praat direct met de uitvinders en ontwikkelaars. We leveren één totaalsysteem voor één aantrekkelijke prijs. Geen dure updates en geen ticketsystemen als je ons een vraag wil stellen. We zijn er gewoon voor je. De opstart- en implementatietijd zijn zeer kort.

DE DATA JUNGLE

Je hebt veel data, maar haal je er ook rendement uit?

Met het Customer Data Platform Connect komen de databronnen uit verschillende operationele systemen moeiteloos bijeen. Het creëren van een Golden Record Structuur zorgt voor een eenduidig 360 graden klantbeeld. Daarmee is vanuit dit CDP de regie over alle databronnen te voeren en zijn ultieme gepersonaliseerde 1-op-1 klantreizen in een handomdraai te realiseren en automatiseren

Het complete Customer Data Platform dat je databronnen structureert, analyseert, segmenteert en activeert!

360 GRADEN KLANTENBEELD

Met het Customer Data Platform Connect komen de databronnen uit verschillende operationele systemen moeiteloos bijeen. Het creëren van een Golden Record Structuur zorgt voor een eenduidig 360 graden klantbeeld. Daarmee is vanuit dit CDP de regie over alle databronnen te voeren en zijn ultieme gepersonaliseerde 1-op-1 klantreizen in een handomdraai te realiseren en automatiseren

MARKETING AUTOMATION

Geen relatie (lead of klant) wordt uit het oog verloren door de complete Marketing Automation module. Triggers zoals het bezoek aan een specifiek onderwerp op de website worden benut om het klantcontact verder in gang te zetten, te personaliseren en te optimaliseren. Ook het uitblijven van een gewenste handeling dient als trigger. Het inzetten van retargetings campagnes of een ‘wij hebben u gemist’ campagne zijn hiervan een goed voorbeeld.

DASHBOARDING

Connect beschikt over een geavanceerde Data Management Module. Deze module zorgt ervoor dat databronnen laagdrempelig met elkaar verbonden worden. Van ongestructureerde of realtime data, unidentified leads data tot losse Excel sheets: de Connect Data Management Integrator maakt de creatie van een Golden Record structuur mogelijk

PREDICTIVE ANALYTICS & AI

Deze Connect module biedt een uitgebreide range van analysemogelijkheden. Zoals een Profiler optie en een discriminant analyse. Beiden verschaffen meer inzicht over overeenkomsten en verschillen binnen en tussen klantgroepen. Deze Insights zijn weer te vertalen naar campagnemanagementplanning en contentstrategie

DATA MANAGEMENT INTEGRATOR

Connect beschikt over een geavanceerde Data Management Module. Deze module zorgt ervoor dat databronnen laagdrempelig met elkaar verbonden worden. Van ongestructureerde of realtime data, unidentified leads data tot losse Excel sheets: de Connect Data Management Integrator maakt de creatie van een Golden Record structuur mogelijk.

PLUG & PLAY CONNECTORS

Connect is in staat om met vrijwel alle systemen een data uitwisseling te realiseren. Diverse connectors zijn standaard beschikbaar. Denk aan SOAP of REST API’s, maar ook webhooks, realtime datakoppelingen, met CRM systemen en ESP’s zoals Tripolis, DMDelivery, Spotler, Mailchimp, Selligent. Ook losse files in meerdere extensies zijn probleemloos in te laden. You name it, we connect it!

VERBIND ALLE KANALEN

Connect kan makkelijk verbonden worden met alle bestaande kanalen. Gemak en ontzorging boven alles!

GARANTIES

Connect garandeert maximaal resultaat!

PLAN ONLINE CONNECT DEMO

SNELLE INTEGRATIE

Bij 4orange Connect geloven wij in de combinatie van kwaliteit en snelheid door een vakkundig team met specialisten beschikbaar te stellen. Daardoor garanderen wij dat onze software binnen 2 maanden ready-to-use is en de eerste campagnes worden gelanceerd.

SCHAALBARE OPLOSSING

Door geïntegreerde intelligentie in de software, blijft CDP Connect uiterst snel in dataprocessing, ongeacht de omvang van uw data. Daardoor komen uw andere update processen nooit in gedrang binnen uw bestaande IT landschap.

HOGE PERFORMANCE

Connect maakt gebruikt van slimme toepassingen waardoor het update proces alleen de benodigde datamutaties vanuit de verschillende systemen ophaalt en verwerkt. Dit proces kan flexibel gescheduled worden waardoor de hoge performance altijd gewaarborgd blijft.

EASY ONBOARDING

Onze specialisten ondersteunen niet alleen bij de opzet en inrichting van dit flexibele CDP, maar trainen uw medewerkers on-the-job. In gezamenlijkheid wordt aan de eerste cases of campagnes gewerkt, waardoor succes verzekerd is. Nu en in de toekomst!

MEER DAN EEN LEVERANCIER

Wat onze klanten zeggen

Voor Justlease.nl en Leasen.nl heeft 4orange een marketing automation oplossing gerealiseerd voor het uitvoeren van event driven campagnes. Met deze oplossing wordt externe data van de website geïntegreerd met interne data t.b.v. het verbeteren van klantcontacten en het kunnen volgen van de klantdialoog

Paul Wassenaar bij Justlease.nlGeneral Manager B2C

Eneco heeft in de samenwerking met 4orange meer inzicht verkregen in (het inzetten van) data binnen de energiemarkt ten behoeve van klantbehoud en het werven van nieuwe klanten. Dit maakt het voor Eneco mogelijk om gericht en zeer efficiënt campagnemanagement te doen. De diverse klantinzichten en voorspellingsmodellen die 4orange met Eneco heeft gebouwd, zorgen ervoor dat Eneco nog beter kan inspelen op de behoeften van de klant. Daarnaast heeft de jarenlange samenwerking ertoe bijgedragen dat 4orange analyse ondersteuning kan bieden aan Eneco indien Eneco dit wenst.

Joost VroonhofManager Marketing Intelligence bij Eneco

In de afgelopen vijf jaar heeft de Nierstichting een enorme ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van campagne management, waarin Connect de motor is geweest. Met Connect zijn wij in staat geweest de flinke groei in marketing campagnes op te vangen en de eerste stappen in omnichannel datadriven marketing te zetten. Voor de periode Connect hadden we alleen een verouderd CRM systeem waarmee moderne direct marketing absoluut niet mogelijk was.

Guus BollenData Scientist bij De Nierstichting

Welke kanalen kan ik met Connect verbinden?

In principe kunnen alle data kanalen met Connect worden verbonden. Zowel offline- (bijvoorbeeld telefoon en post) als online kanalen ( bijvoorbeeld website, social). Maar ook losse datafiles en campagne- of visualisatie tooling kunnen eenvoudig verbonden worden met Connect.

Wat is het verschil tussen Connect en andere CDP’s/ DMP’s?

– Connect is een Nederlands product met goede support en service
– Zeer snelle implementatieprocedure waardoor je in ca. 2 maanden up-and-running bent
– Alle data bronnen, zowel online en offline, zijn te verbinden
– Standaard API koppelingen met de meest gebruikte systemen
– Scherpe tarieven zonder concessies te hoeven doen op functionaliteit of kwaliteit

Waar staat mijn data wanneer Connect wordt gebruikt?

Connect wordt on-premiss of in een private cloud gehost. Dit houdt in bij jullie op locatie of op een server van een geronnommeerd A-klasse datacenter in Nederland.

Hoe lang duurt het implementeren van Connect?

De snelle implementatie van Connect is een van onze grootste assets. Waar andere CDP’s en DMP’s vele maanden of zelfs jaren nodig hebben om up en running te zijn, realiseren wij een volledig operationeel systeem in een paar weken. Dat scheelt tijd en zorgt direct voor veel lagere kosten.

Hoe zit het met benodigde kennisniveau voor gebruik van Connect? Kan ik op hulp of training rekenen?

Connect is een zeer gebruiksvriendelijk platform. Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigde training voor jullie gebruikers. Daarnaast zijn de specialisten van Connect altijd beschikbaar voor support.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen van onze relaties. Voel je vrij om contact op te nemen als je het antwoord op je vraag hier niet vindt.

DOWNLOAD STAPPENPLAN

Wat krijg ik als ik een demo boek?

Wij geloven niet in standaard demo’s of gelikte filmpjes om jou te overtuigen van de kwaliteiten van Connect. Het gaat erom wat jouw uitdaging is en wat jij van een CDP als Connect verwacht. We bieden daarom live via Teams of Zoom aan. In twintig minuten presenteert Joyce je in essentie wat je met Connect kunt en gaat daarbij in op jouw specifieke vragen, zodat je je écht een goed beeld kunt vormen.

PLAN EEN DEMO

NEEM CONTACT OP

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN